Over Dol Finance

hoe het zo is gekomen...

René Dol wordt in 1961 in Wervershoof geboren. Na de meao gaat hij bij de luchtmacht waarna hij solliciteert bij de Toekomstgroep. Tussen 1981 en 1986 leert hij daar alles wat er te leren valt over administratie. Hij is klaar voor een nieuwe stap.

Eigen administratiekantoor

René start op 1 augustus 1986 zijn eigen administratiekantoor De Noord. Zijn compagnon vertrekt in 1991. Na toetreding van accountant en partner Peter Koopman verandert de naam van de onderneming in accountantskantoor De Noord. Het bedrijf verhuist van de Dorpsstraat naar het Raadhuisplein waar het team groeit tot 10 man. Een derde vennoot sluit aan.

Van zelfstandige naar loondienst

De driehoeksverhouding werkt niet goed voor René. In 1999 neemt hij afscheid van De Noord en treedt hij in loondienst bij Van der Goes Deen en partners in Heemstede. Al snel openen ze een kantoor in Zwaagdijk wat hem weer dichter bij huis brengt.

Register Belastingadviseur

Ondertussen staan ook de ontwikkelingen op kennisgebied niet stil. Zelfstandig of in loondienst, René werkt graag aan zijn persoonlijke ontwikkeling. Met succes rondt hij de opleiding voor Register Belastingadviseurs (RB) af. Het begin van de weg terug naar het ondernemerschap.

Terug op het honk

In 2010 neemt Van der Goes Deen het oude kantoor van De Noord over. De onderneming heet voortaan Omnyacc Goes Deen en partners.

Het bedrijf groeide snel en werd mij te groot. Ik kon mijn ei niet meer kwijt. Op 1 februari 2013 begon ik opnieuw voor mezelf en keerde ik terug op het honk aan het Raadhuisplein. De circel was rond.

Dol Finance

Dol Finance is geboren. Dit keer kiest René bewust voor een andere strategie gericht op groei in kennis in plaats van groei in aantal mensen. Zijn team van vier vormt een stevig fundament waarop ze meebouwen aan de bedrijvigheid van zo'n 150 klanten in West-Friesland en Noord-Holland.

Samenwerking

Wat René en zijn medewerkers zelf niet in huis hebben, vinden  ze bij partners. Samen sta je sterk, ook in de wereld van cijfers en financiën.

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, op goede voet samenwerken nog belangrijker.

René privé

Echte Wervershover René Dol is getrouwd met de Andijkse Margreth Rinkel. Samen hebben ze twee dochters en twee kleinkinderen. Naast zijn gezin is sport een belangrijke pijler in zijn leven. Ooit had hij de droom om sportleraar te worden. In zijn jeugd werd hij Nederlands Kampioen turnen met zijn groep en hij deed fanatiek aan veldvoetbal, zaalvoetbal, tennis en zwemmen. Tegenwoordig is hij penningmeester van voetbalvereniging VVW en de SSW (gezamenlijke sportverenigingen Wervershoof) en zet hij zich in voor Stichting De Westrand. De ideale combinatie van cijfers en sport. 

RENÉ DOL, EIGENAAR DOL FINANCE

RENÉ DOL, EIGENAAR DOL FINANCE


SANDRA VERDONSCHOT, SECRETARESSE EN ADMINISTRATIE

SANDRA VERDONSCHOT, SECRETARESSE EN ADMINISTRATIE


JOS DOL, EXACT CONSULTANT

JOS DOL, EXACT CONSULTANT


BERT HOOGEVEEN, ADMINISTRATIE

BERT HOOGEVEEN, ADMINISTRATIE


Onzediensten

Uw cijfers in bedrijf. Wij adviseren, registreren en controleren. Bieden financieel en bedrijfsmatig inzicht en begeleiding bij financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Dol Finance is er voor u. Voor zowel jaarwerk...

Meer informatie
naar de Bedrijfsbegeleiding pagina

Bedrijfsbegeleiding

Uw bedrijfsvoering lastig? Dol Finance helpt uw bedrijf stevig in het zadel. Wij brengen uw...

Meer informatie
naar de Liquiditeitsplanning pagina

Liquiditeitsplanning

Bent u klaar voor de toekomst? Een liquiditeitsplanning vereenvoudigt het controleren en bewaken van de...

Meer informatie
naar de Financieringsaanvragen pagina

Financieringsaanvragen

Kent u de juiste weg naar financiële middelen? Een financiering aanvragen kan bij verschillende kredietverstrekkers...

Meer informatie
naar de Jaarlijkse rapportage pagina

Jaarlijkse rapportage

Kent u de financiële status van uw bedrijf? Jaarrekeningen, jaarlijkse bedrijfsrapportages, financieringsaanvragen, financiële verantwoording, interpretatie...

Meer informatie
naar de Tussentijdse cijfers pagina

Tussentijdse cijfers

Altijd en overal inzicht in actuele cijfers? Periodiek inzicht in uw cijfers is belangrijk voor...

Meer informatie
logo